Udtalelser

Hvad de andre siger:

 

En hilsen fra Jylland

Vi er så heldige at Tabita har ordne vores ponyer siden hun startede med at køre til jylland. Vi havde lige købt 2 ponyer der trængte til kærlighed også omkring deres hove. Den ene med mange separationer og white line disease. Den anden havde være forfangen flere år tilbage men aldrig rettet op igen. Begge havde tilmed flere udfordringer i kroppen som vi også tog hånd om. Tabita er fantastisk til at se på hestens helhed og der har hele vejen været god sparing mellem vores bahandler, dyrlæge, os og Tabita, vi har sendt røntgen-billeder og forklaringer til hende, som hun derefter har brugt i hendes arbejde med den ene pony. Vi er nået lagt i forhold til hovene på begge ponyer. Tabita er super til at forklar hvad hun ser og give hendes besyv i forhold til hvad vi kan gøre for at hjælpe ponyerne bedst muligt. Som en ekstra bonus er Tabita en helt i vores datters øjne, da Tabita altid har tid og overskud til at vise og fortælle samt lade Karoline være assistent. Vi håber, vi for lov til at have fornøjelsen af Tabitas besøg i mange år endnu.

– Maria Seemann, Jylland

Islænderen Laufa

Min islænder havde fået en ordentlig hovkløft i den ene forhov. Jeg var temmelig bekymret – og det kunne jeg se, at min smed også var! Han rynkede på panden og sagde “vi må se om hun klarer den, worst case er, at hun bliver uanvendelig som ridehest”. Jeg var knust og nu var gode råd dyre – eller var de?! Alle havde en mening om hvad jeg skulle gøre, men intet føltes helt rigtigt. Jeg fandt ad omveje frem til Tabita og forstod, at jeg måtte tage en chance, det var ikke uden frygt og et par søvnløse nætter. Tabita fjernede med sikker hånd, og ro i stemmen, alt det dårlige på hestens hov. Alle kiggede på og sagde “du er ikke rigtig klog, at lade nogen skære så meget af din hests hov!” Men Tabita vidste præcist hvad hun gjorde! Og idag (4 måneder senere) har jeg en fantastisk ridehest igen og nu med de flotteste og stærkeste hove, takket være Tabita som bare ved præcis hvad der skal til. Jeg kan varmt anbefale Tabita til din hest, hun har en kæmpe – og meget uvurderlig viden om hesten og dens hove. Jeg kan love dig at du ikke vil fortryde det – og din hest bliver så glad!
– Jeanne Fairy & Laufa

Laufa havde en del white line disease inden under kløften, som Tabita var nødt til at fjerne.

4 måneder efter: Hoven er vokset ud igen, og er fri for sygdom.

Casio i Hillerød

Det er virkelig dejligt med en trimmer der har både hjerte og hjerne med. Tabita har en utrolig medfølende tilgang til hestene og et stort vidensgrundlag. Derudover har hun en plan for de hove hun trimmer, og arbejder mod en sund hov. Det er så dejligt endelig at have fundet en så professionel trimmer med så stor passion 🙂

Cassiopeia og Bianca
Heste ejer til Islænderen med føl

Jeg har brugt Tabita i lige knapt et år, og har været lige tilfreds hver gang. Tabita har taget sig al den tid der har været nødvendig både til min hoppe som havde sur stråle og til mine mange spørgsmål. Tabita har været enormt tålmodig, da min hoppe havde sit føl ved siden og da føllet selv skulle lære at stå stille under beskæringen, tog Tabita sig god tid til at gøre ham tryg, og hjalp med at træne ham under beskæringen. Jeg kan altid stille spørgsmål og vi kan få en god snak om både hestens hove, men bestemt også træning og en masse andre ting. Dét sætter jeg pris på.

Julie Gudmander og Nett