Arbejdsmiljø for din trimmer eller smed i sommervarmen

Så er det hedebølge og hovene er stenhårde!
Jeg bliver derfor glad, hvis hovene når at stå lidt i blød inden jeg kommer, så kan jeg nemlig gøre et meget bedre stykke arbejde. Kun hovene, Ikke hele hesten 😉
 
ARBEJDSMILJØ:
– Betyder så meget for hvor godt resultaterne bliver på din hests trimning eller skoning ( og hvor glad og tilfreds din trimmer/smed er samt hvor villig vi er til at arbejde samme sted igen 😉 )
1) Hårde hove er hårdt arbejde både for din trimmer/smeds krop og værktøj
2) et plant gulv er sikkert at arbejde på. Man kan hurtigt miste balancen og komme til skade på ujævne gulve
3) Den farligste årstid for os hov-fagfolk er sommer! Der kommer hurtigt et bagben eller et sæt tænder flyvende efter en flue eller hestebremse, som kan ramme os i stedet for.
– Så hav en flue spray klar, gør hvad du kan for at vifte fluerne væk, og hold hestens tænder væk 😀 Advar os gerne, hvis du ser en kæmpe hesteædende hestebremse gå målrettet til angreb på din hest! 😱😱
4) Træn din hest! Den skal acceptere at få ordnet hovene, hvis resultaterne skal blive rigtig gode. Det er nemt at træne sin hest dette. Hvis det er et problem for din hest, så spørg hvordan du kan træne den, eller tag fat i en dyreadfærdsterapeut. Jeg kender nogle stykker, så spørg endelig, så skal jeg anbefale nogle 😉
5) Hav hesten klar når jeg kommer, så står de sidste på ruten ikke med forsinkelser, og jeg føler ikke jeg at jeg skal skynde mig 🙂
 
Jeg siger tusind tak for hjælpen! Jeg er meget glad for mine kunder, som jeg synes ofte gør et stort arbejde ud af, at jeg har gode arbejdsbetingelser 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *